Thule cykelsits passar alla

Visst är det fantastiskt att även kunna ta med små barn på cykelturen! En cykelsits är en speciell sits som man sätter fast på den vuxnes cykel bakom eller framför sadeln. Thule har ett stort sortiment av olika cykelsitsar så du kan vara säker på att hitta en sits som lever upp till dina krav och förväntningar. Kanske är du ute efter en viss färg eller en viss design, Thule har det mesta! Thule är också noga med att respektera alla säkerhetskrav som finns men vill också göra det så enkelt som möjligt för föräldrarna att använda cykelsitsen. Givetvis sitter barnet bekvämt i en Thule cykelsits, alla Thules cykelsitsar tillverkas med en smart fästbygel som ger en skön dämpning för de minsta passagerarna.

Thule cykelsits med extra fäste

Om ni är flera som behöver använda cykelsitsen så kan ni köpa till ett extra fäste. Då är det enkelt att flytta Thule cykelsits mellan två olika cyklar. Det kan vara praktiskt när det till exempel är en förälder som lämnar barnet på dagis på morgonen och den andra som hämtar på eftermiddagen. När du monterar din cykelsits ska du alltid vara mycket noggrann och följa bruksanvisningen till punkt och pricka. Skulle du ha tappat bort bruksanvisningen brukar den finnas tillgänglig att ladda ned.

Thule cykelsits växer med barnet

Alla cykelsitsar från Thule är designade så att det kan regleras och utvecklas i takt med att barnet växer och blir större. Det finns till exempel reglerbara säkerhetsselar och fotstöd med säkerhetsspänne som också går att reglera. Thules vision är att du alltid ska få en smidig och trygg cykeltur med ditt barn. Därför finns det alltid reflexer så att ni ska synas ordentligt även när det är mörkt. På vissa modeller finns fem lutningslägen så att du kan fälla sitsen bakåt om barnet skulle somna när ni är ute och åker. Då slipper barnets huvud falla framåt.

Vad kräver Thule cykelsits för underhåll?

Thule cykelsits kräver väldigt lite underhåll. Den är designad för att tåla kalla vintrar och regn utan att börja rosta. Alla Thules cykelsitsar har löstagbara dynor som går att tvätta i tvättmaskinen. Axelremmarna går också att ta av och köra i tvättmaskinen, det kan inte bli enklare! Thules cykelsits tål att stå ute i alla väder men vill du vara lite extra rädd om den kan du ta in den. Då minskar du också stöldrisken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *